ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A személyes adatok védelme az interneten különösen fontos jelentőséggel bír a jövőbeni internetes szerződéskötések, egy valódi internet-gazdaság kialakítása szempontjából.

A artwater.hu (Art Water Kft.) ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.
Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!
Az adatok harmadik félnek történő átadására kizárólag az Ön előzetesen megtett, határozott beleegyezése után kerülhet sor.

1, MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT KÉRÜNK ÉS EZEKET HOGYAN DOLGOZZUK FEL?
 1. Név nélküli adatok
  Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon, szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.
 2. Feldolgozásra kerülő személyes adatok
  Megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál kérjük személyes adatait. Ezek az egyetlen olyan személyes adatok, amiket feldolgozunk.
2. Milyen célból kérjük személyes adatait?

Személyes adatait az Ön azonosítása érdekében kérjük, ill. kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használjuk fel. Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki (név, telefonszám, email cím).

3. Mikor kérjük személyes adatait?

Személyes adatait a kapcsolat oldalon, az űrlap kitöltése során kérjük el (név, email cím, telefonszám). Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül böngészhet az oldalon.

4. Ki férhet hozzá a személyes adatokhoz?

Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezése után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

A személyes adatok harmadik félnek történő átadására csak törvényileg szigorúan szabályozott esetekben kerülhet sor, pl. a szállítónak, a megrendelt áru leszállítása céljából.

5. Milyen jogai vannak a felhasználónak személyes adatai tekintetében?

Felhívjuk a figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaira, különös tekintettel:

 1. Tájékozódási jog
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.
 2. Ellenvetési jog
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.
 3. Helyesbítés, törlés, korlátozás
  Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll adatainak reklám, piac- vagy közvélemény kutatás céljából történő használatát korlátozni.
6. Hogyan biztosítjuk az Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartását?

Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

7. Kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az Art Water Kft. adatvédelmével kapcsolatban, forduljon adatvédelemmel megbízott munkatársunkhoz, aki felvetései vagy panasza esetén szívesen áll rendelkezésére.

artwater.hu – Art Water Kft.
Ügyvezető igazgató: Homor Eszter
Kapcsolattartó: Homor Eszter
9733 Horvátzsidány, Kőszegi út 21-23
Telefon: +36 30 468 0380
Email: info@alpokaqua.hu

 

HOL TALÁLSZ MEG MINKET?

Ízesített ásványvizek a Chernel kertből

Artwater Kft.

9476 Zsira, Locsmándi utca 14.

 

ÜZEM

Érdekelnek az újdonságaink?

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról.